Šobrīd notiek lapas rekonstrukcija. Atsevišķas sadaļas var nedarboties korekti, kā arī lapas teksti daļēji var būt attēloti angliski.

Bezmaksas piegāde uz Omniva pakomātiem pirkumiem no € 40,00!

Izvēlies ērtāko saņemšanas veidu

PIEGĀDE LĪDZ MĀJĀM/BIROJAM

Piegādi visā Latvijā nodrošina kurjerpakalpojumu sniedzējs "OMNIVA" - Igaunijas pasta meitas uzņēmums.Ja izvēlāties piegādi līdz mājas/biroja durvīm, saņemot pasūtījumu tieši rokās, lūdzu, izvelnē (shipping method) norādiet pilsētu. Ja izvelnē (shipping method) Jūsu apdzīvotā vieta nav atrodama, norādiet parametru: Pārējā Latvijas teritorija.Ja pasūtījums tiek noformēts darba dienā, līdz pl.14:00, un prece ir pieejama tūlītējai piegādei, to saņemsiet nākamajā darba dienā, citos gadījumos aiznākamajā dienā.

Piegādes maksa par kurjeru (ietverot PVN):

  • EUR 4,00 - izvēlētajā pilsētā
    EUR 7,00 - pārējā Latvijas teritorijā 

PIEGĀDE UZ PAKOMĀTU
Sūtījumu piegāde tiek organizēta,  izmantojot OMNIVA 38.pakomātus visā Latvijā. Ja pirkums tiek noformēts darba dienā, līdz pl.14:00, un prece ir pieejama tūlītējai piegādei, to pakomātā varēsiet izņemt nākamajā darba dienā, citos gadījumos aiznākamajā dienā.Lai izvēlētos tuvāko pakomātu atrodiet to Omniva pakomātu meklētājā, un norādiet konkrēto pakomātu (tie norādīti izvēlnē pēc to numuriem).
Iepriekšējais raksts
Nākamais raksts

Dzēst komentāru