Šobrīd notiek lapas rekonstrukcija. Atsevišķas sadaļas var nedarboties korekti, kā arī lapas teksti daļēji var būt attēloti angliski.

Bezmaksas piegāde uz Omniva pakomātiem pirkumiem no € 40,00!

Nopelni savai skolai liela izmēra karogu!

Nopelni savai skolai liela izmēra karogu!

🤩 Nopelni savai skolai liela izmēra karogu! 🇱🇻
👍 Šis ir konkurss radošiem, atraktīviem un patriotiskiem skolēniem.
🎬 Izveido dažu minūšu video par Latvijas neatkarības tematiku Jūsu skolas apkaimē. Video noteikti ir jāpiedalās pašiem skolēniem. Tam ir jābūt interasantam mini stāstam par Jums un Latviju, par svētkiem un sajūtām, par patriotismu un neatkarību.
💥 Atceries: autortiesības mūzikai, dzejai, literatūrai, attēliem utml. ir neaizskaramas, un pārkāpt tās nav labi. Saturam ir jābūt 100% oriģinālam un paša radītam.
📢 Video sūti uz e-pastu: konkurss@latvijastekstils.lv līdz pirmdienas (14. novembra) pl. 9:00, klāt pierakstot arī skolas nosaukumu, adresi, un skolotāja vārdu un tālruņa numuru, uz kuru zvanīt uzvaras gadījumā.
💎 Visus video publicēsim Latvijas Tekstils Facebook lapā un www.latvijastekstils.lv, bet tikai viens video saņems lielo balvu:
🇱🇻 liela izmēra Latvijas karogu, ar ko rotāt skolas skatuvi 17.novembra svētku pasākuma laikā.
❓Kurš tieši? To noteiks uzņēmuma izveidota žūrija.
▶️ Ar uzvarētāju skolu sazināsimies personīgi, lai noskaidrotu nianses par karoga garumu u.c. detaļām.
🚛 Savukārt jau 16.novembra vakarā to atdosim čaklajiem Omniva Latvija kurjeriem, lai nākamās dienas rītā karogs jau taptu nogādāts uz vispatriotiskāko skolu Latvijā.
Starts ir tagad! 🥳
Iepriekšējais raksts
Nākamais raksts

Dzēst komentāru